Fotballsesongen 2021

Da er sesongen 2021 avrundet på Bødalen gress dette året, og de fleste lag er ferdige med sine kamper. Vi håper alle store og små er fornøyde med årets sesong.

Vi har fått mange rapporter om mye fotballmoro denne høsten, for eksempel for Jenter 11 år som har vunnet alle sine kamper. Vi håper alle lag har følt på mestring og fotball-glede.

Sesongen på banen ble avsluttet på en kul måte, da Hyggen kontaktet oss med ønske om å spille J-16 NM kvartfinale på vår bane. Det synes vi var veldig gøy. Mange tilskuere møtte opp søndag 3. oktober, selv om det var en regnfull dag.

Hyggen vant tilslutt 1-0 og tok seg videre til semifinalen i NM for J-16. En veldig imponerende prestasjon av denne lokale klubben. For oss i Bødalen så var det veldig hyggelig å kunne stille banen og anlegget vårt til disposisjon. En stor takk til vår banemester Svein, vi fikk veldig mye skryt for banen vår og hvor bra den var etter masse regn i dagene før kamp. Også stor takk til Hyggens ivrige ildsjeler som «shinet» opp området rundt banen og garderobene før kampdagen.

Vi tillater oss å legge til linker med mer info om denne kampen, og vi ønsker Hyggen lykke til videre i NM.

https://bombaball.blogspot.com/2021/10/hyggen-halsy-j16-1-0.html?fbclid=IwAR0uHc9Ei7MUgEiRQSyDEgC3ogDZsziF55Dd60Fq8ECXWKTANMBRh6uCHH8

https://www.rha.no/den-store-jente-sensasjonen-vi-har-pushet-grenser/s/5-57-1759721

https://www.rha.no/hyggen-jenter-spiller-kvartfinale-i-nm-se-kampen-pa-rha-no/s/5-70-327874

Når det gjelder lagene i Bødalen, så er pokaler ankommet og treningstider i vinter fordelt. Vi håper alle får en fin trenings-vinter. Vi anbefaler å følge med på Bødalen Ski og skiskyting for opplegg og aktiviteter de arrangerer. https://www.facebook.com/BIFSki

Vi søker alltid etter flere ivrige frivillige i klubben, ta kontakt med allbif@online.no hvis du ønsker deg et verv i

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: