Vellykket Aktivitetsdag for barna

12 juni 2021

På lørdag 12 juni arrangerte vi en Aktivitetsdag⚽​​​​ for barna i klubben. Vi delte dagen i to, først de yngste, deretter de eldste, og barna var i faste grupper. Vi samarbeidet i år igjen med Kiwi Bødalen, og serverte frukt til barna, samt at alle fikk fullstappet bag med Kiwi-premier og litt godteri på slutten av sin økt. Vi hadde perfekt vær, det var god stemning, og barna koste seg veldig. Vi er så fornøyde med dette gratis-arrangementet som vi erstattet med vår tradisjonelle fotballskole for å være helt sikre på at vi kunne arrangere noe for barna som ikke måtte avlyses.👍 Trenere og lagledere stilte selvfølgelig opp for barna som alltid🤩👏 og takk til Svein Bjerknes for fin bane og mye hjelp under Arrangementet også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: