KIWI OG BØDALEN IF AKTIVITETSDAG 2021

Fotballskolen 2021 er erstattet med en Aktivitetsdag for barna i klubben lørdag 12. juni.

Praktisk informasjon:

På grunn av usikkerhet rundt hva Asker kommune vil tillate av arrangementer i tiden fremover, og pga. planleggings og innkjøpsbehov rundt det å arrangere en fotballskole, har vi valgt å avlyse Fotballskolen 2021 og byttet dette ut med et annet alternativ. Dette gjør vi for å sikre at vi faktisk får avholdt en aktivitet for barna denne dagen.

Vi skjønner at det er mange skuffede barn som hadde gledet seg til Fotballskolen og hva den bringer med seg. Men vi ber om forståelse for dette.

Vi skal avholde en Kiwi og Bødalen IF Aktivitetsdag for barna i klubben lørdag 12. juni. Dette arrangementet vil bli åpent kun for de som allerede er en del av et lag i Bødalen, eller som ønsker å bli det.

Hvis ditt barn ikke er med på et lag pr nå, og ikke spiller fotball for en annen klubb, så er det lov til å være med. Send da en mail til allbif@online.no hvis man ønsker å være med på dette arrangementet. 

Det vil snart komme info om det nye arrangementet vårt, som igjen kun kan være for barna på eksisterende lag eller barn som ikke er med på et annet lag i annen klubb. Dette blir et gratis arrangement for barna i klubben, da vi ønsker at flest mulig kan bli med under kontrollerte omstendigheter. Det vil bli en morsom og aktivitetsfylt dag, med forskjellige øvelser i faste grupper. Det vil bli utdelt overraskelser til barna. Følg med for påmelding via eksisterende lag. 

Til dere som allerede har betalt for Fotballskolen, så vil vi refundere beløpet innen noen få dager. Jeg tror vi skal få gjort dette automatisk uten at dere må foreta dere noe. 

Ved spørsmål om fotballskolen eller Bødalen fotball og allidrett generelt, kontakt  allbif@online.no

%d bloggere liker dette: